آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۸۰۵

 مهلت نقل و انتقال «اوراق گواهی حق تقدم تسهیلات مسکن» ۲ سال اعلام شد 

فرابورس ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مهلت نقل و انتقال، هبه و استفاده از «اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن» حداکثر تا ۲ سال است و در شرایط خاص با موافقت بانک مسکن تا دو دوره ۶ ماهه دیگر قابل تمدید است. 

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، فرابورس ایران در اطلاعیه‌ای در خصوص مهلت نقل و انتقال، هبه و استفاده از «اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن» اعلام کرد: پیرو بازگشایی نماد اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن آذرماه 1393 با نماد «تسه9309»، بدین‌وسیله، مهلت اعتبار اوراق نام‌برده جهت «نقل و انتقال و هبه» و همچنین مهلت استفاده از این اوراق به منظور دریافت تسهیلات مسکن، به همراه مهلت اعتبار سایر اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن موجود در بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران، اعلام می‌شود.


همچنین نماد معاملاتی هر سری از اوراق، یک ماه قبل از سررسید نهایی اعلام شده توسط بانک مسکن، در فرابورس متوقف شده و دارندگان اوراق شرف یک ماه آخر صرفا می‌توانند با مراجعه به شعب بانک مسکن و در چهارچوب مقررات نسبت به اخذ تسهیلات اقدام نمایند.

 

بر اساس این گزارش؛ نظر به شکایات برخی از دارندگان این اوراق که ظرف مهلت مقرر نسبت به تشکیل پرونده و استفاده از این اوراق و یا فروش آن اقدام نکرده‌اند، باطلاع می‌رساند؛ همانگونه که قبلاً نیز در اطلاعیه‌های فرابورس ایران اعلام شده بود، مدت اعتبار این اوراق از تاریخ صدور آن، که در متن «گواهینامه نقل و انتقال و سپرده‌گذاری» تحت عنوان «امتیاز تسهیلات مسکن (ماه) (سال)» قید شده است، حداکثر دو سال می‌باشد و این مدت با نظر بانک مسکن و در شرایط خاص حداکثر تا دو دوره 6 ماهه قابل تمدید می‌باشد و تمدید این مهلت برای بیش از سه سال، بدلیل مقررات بانک مرکزی به هیچ عنوان برای بانک مسکن امکان‌پذیر نمی‌باشد.

 

بانک مسکن تاکنون در چهارچوب اختیارات قانونی و به صورت موردی، نسبت به تمدید مدت اعتبار برخی از این اوراق اقدام کرده است. اما طبق اطلاعات دریافتی از بانک مسکن، این بانک در حال حاضر هیچ گونه برنامه‌ای برای تمدید مهلت اوراق موجود، ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار